Loading...
Servicii Rutiere

Descriere Generală

În cadrul companiei noastre functionează o divizie dedicata lucrărilor de semnalizare rutieră. Conceptul de “Soluții complete” în domeniul semnalizării rutiere este realizat prin oferirea unei game de servicii diverse: marcaje rutiere longitudinale și transversale reflectorizante folosind vopsea clasică, material termoplastic sau bicomponent multi-punct și rezonator; indicatoare rutiere reflectorizante (cu marcaj C.E.); indicatoare rutiere temporare și toate mijloacele auxiliare de semnalizare; semaforizare intersecții – de la proiectare pănă la implementare și urmărire.

Proiectare

În colaborare cu societăți specializate oferim servicii de proiectare a semnalizării rutiere pentru diferite proiecte ce includ semnalizare orizontală, verticală sau semaforizare intersecții.

Execuții

Deținem utilaje ce înglobează cele mai noi tehnologii pentru execuția tuturor tipurilor de marcaje orizontale. Marcajele sunt realizate cu vopsea clasică, material termoplastic sau bicomponent multi-punct și rezonator. Echipele de montaj semnalizare rutieră verticală au o vastă experiență dobândită în lucrări de reabilitare drumuri naționale și în construcția de noi tronsoane de autostrăzi.

Mentenanță

Serviciile de mentenanță a semnalizării rutiere includ supravegherea intersecțiilor semaforizate și menținerea automatelor de semaforizare în parametri stabiliți cu beneficiarii. Pentru lucrările de reabilitare a drumurilor naționale sau județene oferim servicii de semnalizare temporară cu indicatoare și semafoare de lucrări, inclusiv echipa de intervenții pe șantier.

Proiecte Rutiere

Vă prezentăm câteva din proiectele noastre:
Loial
Loial